www.stenild-el.dkPof. El installatør Vejby


Prima el installatør i Vejby

Er du i gang med en større ombygning af dit hus i Vejby læs mere her: http://www.stenild-el.dk/el-installatoer/, hvor du har brug for en intelligent bygningsinstallation? Skal du have installeret ny elektro- forsynings- og/eller reguleringsteknik til din erhvervsvirksomhed? Så er du kommet til det rette sted! Stenild El er nemlig autoriseret el-installatør og kan derfor projektere, installere og varetage driften af systemer med både stærk- og svagstrømsteknik!

Vi er et mellemstort el-installatør-firma i København der beskæftiger 15 elektrikere. Gennem mere end 10 år har vi løst alle typer el-opgaver for såvel private og virksomheder som boligforeninger - så vi kan helt sikkert også klare din opgave! Vi sørger for at skræddersy det helt rette tilbud til dig, hvor du bl.a. får:

  • Kvalitetssikring - bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Som medlemmer af TEKNIQs el-eftersynsordning klarer vi også gerne det lovpligtige eleftersyn i forbindelse med dit boligsalg. Vores medlemskab er din garanti for, at det er en autoriseret el-installatør der udfører el-eftersynet.

Vi levere service til dette område 3210

Speciale i elektriker opgaver Vejby

KNX og IHC er intelligente bygningsinstallations-løsninger der løser alle styringsopgaver i bygninger, dvs. ting som varme, ventilation, alarm, overvågning osv, for at minimere energiforbruget og gøre hverdagen lettere. Vi er certificeret KNX partner og samarbejder med GIRA OG ABB om at levere de bedste løsninger indenfor intelligent bygningsinstallation - det er din garanti for 100 % driftssikre løsninger.

Læs mere om KNX og IHC på vores hjemmeside

Har du brug for hjælp fra en autoriseret el-installatør? Så er det bare med at ringe til os på tlf. 38 19 12 00 eller skrive via mail el@stenild-el.dk - vi kan altid give et konkret tilbud på din opgave.Pof. El installatør Vejby
Din Aut.pro el installatør Vejby
Ny el installation af belysning i hjem Vejby