Autoriseret el installatør i København

Stenild El er et mellemstort autoriseret el installatør firma som beskæftiger 10 elektrikere. I mere end 10 år har vi projektstyret og løst såvel store entreprenøropgaver som små el-installationer for boligforeninger, private og offentlige- og private virksomheder i København og omegn.

Gennem årene har vi opbygget et stort knowhow indenfor alt fra stærk- og svagstrømsinstallationer til IT og reparationer, men vores største kompetence er intelligent bygningsinstallation med KNX og IHC.

Altid store fordele til vores kunder

Uanset om du har brug for hjælp til små tekniske opgaver i hjemmet eller skal have opsat et helt nyt styringssystem til din erhvervsvirksomhed, kan vi hjælpe dig. Vi forsøger altid at levere lidt ekstra god service, bl.a. ved at tilbyde:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Professionel projektledelse af el-opgaver

Betegnelsen “autoriseret el-installatør” er en slags garanti for professionel og intelligent projektledelse af enhver el-opgave. Moderne el-arbejde kræver nemlig et enormt knowhow og løbende efteruddannelse af både elektrikere og el-installatører for at sikre den høje faglighed i arbejdet – og det vil vi gerne garantere dig!

El Installation

Derfor er vi hos Stenild El både autoriserede som elektrikere og installatører. Så kan vi nemlig levere fremtidssikrede og bæredygtige el-løsninger i fuldstændig overensstemmelse med de skrappe love og bestemmelser.

Vi hjælper dig med at få fremtiden ind i dit hjem

Vil du gerne omfavne fremtiden hos din virksomhed eller i dit hjem og have større sikkerhed, fleksibilitet og komfort i hverdagen? Og hvad med en billigere elregning? Så har du brug for Intelligent bygningsinstallation (IBI). Det er fremtiden inden for installationer – både for virksomheder og private. Hos Stenild El kan vi hjælpe dig fra A til Z med såvel projektering og installation som service og eftersyn af styresystemerne KNX og IHC.

Hvad er KNX?

KNX er en intelligent el-installation der gør det muligt at styre lys, varme, ventilation, alarm og solafskærmning. Intelligensen ligger i hver enhed; det betyder, at systemet er meget fleksibelt, da det er nemt at udskifte de enkelte enheder eller udvide med flere.

Man kan styre og justere systemet og de enkelte enheder fra en central computer, men systemet er også selvregulerende ift. ting som dagslys, udluftning osv. Det er perfekt til en hektisk hverdag, hvor man nemt kan komme til at glemme nogle vigtige ting i farten, f. eks at slukke lyset eller strygejernet.

Vi er certificeret KNX partner hos Stenild El. Det er din garanti for en perfekt opsætning og programmering.

Læs meget mere om KNX på vores hjemmeside

Hvad er IHC?

IHC står for Intelligent House Concept og er ligeledes en intelligent el-installation som giver komfort og sikkerhed i boligen. I centralstationen eller controlleren kan man programmere installationen til at styre lys, varme, alarmfunktioner og meget mere. Ligesom KNX giver den øget komfort, sikkerhed og energibesparelse i hverdagen, f. eks kan du slukke alt lys med en enkelt knap, få uhyre intelligente alarmer og meget mere.

Læs meget mere om IHC på vores hjemmeside

Skal du have lavet et eleftersyn af en auth el installatør?

Efter d. 1. maj 2012 er det blevet lovpligtigt at udarbejde en eleftersynsrapport i forbindelse med hushandler. Det er altid sælgeren (ikke ejendomsmægleren) der skal bestille og betale rapporten hos en autoriseret el-installatør.

Formålet med eleftersynet er at frigøre sælger fra sit 10-årige fejl- og mangel ansvar, men det tjener også det formål at give køberen mulighed for at vurdere husets aktuelle kvalitet. I mange tilfælde kan der f. eks være udført ændringer i el-installationerne i forbindelse med gør-det-selv-projekter som er decideret ulovlige og farlige. Hvis der er løse forbindelser og uisolerede dele, skruer der er spændt forkert osv. kan der nemlig være større risiko for brand og stød.

Vi er medlemmer af TEKNIQs el-eftersynsordning, det er din forsikring for, at det er en autoriseret el-installatør der foretager eleftersynet. Et eleftersyn foregår på følgende måde, når du bestiller den hos os:

  • Vi udarbejder en rapport med udgangspunkt i en besigtigelse af din ejendom.
  • Rapporten indeholder dokumentation for eventuelle fejl og mangler og et overslag over de samlede omkostninger for at udbedre manglerne.

Kontakt os allerede i dag

Har du brug for en autoriseret el-installatør i dit nærområde? Så kontakt os ved at ringe på tlf. 38 19 12 00 eller via mail el@stenild-el.dk. I akutte tilfælde kan vi rykke ud med et øjebliks varsel – vi ser frem til at høre fra dig!

KLIK HER FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN

 

 

KLIK HER FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN