Stenild El

Godt håndværk skaber tryghed

Hos Stenild el, sætter vi en ære i altid at levere et godt håndværk, som er solidt, innovativt og i tæt samarbejde med kunden. Stenild el ApS sætter kunderne og kvaliteten af arbejdet i højsæde. Kunderne skal kende os for vores høje kvalitet og faglighed i det arbejde vi udfører. Det er vigtig for os at kunderne får den bedste oplevelse og vi gør et stort arbejde for at udvælge den rigtige medarbejder til at udføre den konkrete arbejdsopgave. For at sikre at vores medarbejdere har de bedste kompetencer, sørger vi for at efteruddanne og følge op på de nyeste teknologier indenfor vores felt.
Vi bestræber os på at være din foretrukne elektriker.   

Medarbejdere
Hos Stenild el er vi et team af elektriske montører som alle har passion for el-arbejde og tekniske installationer. Vores interesser for design og kvalitet, også præger deres vores arbejde. Vi har fokus på et omfavnende arbejdsmiljø, og af socialt samvær prioriteres. Vi er ét team.

Historien om Stenild el ApS 
Stenild el ApS startede i januar 2005, og har idag en solid medarbejderskare med 10 fastansatte elektriske montører og 2 lærlinge, som kører rundt og servicere kunderne på bedste vis. I spidsen af firmaet står ejeren Christian Stenild samt Christians søn, Niklas Rønde Stenild, som er den autoriserede elinstallatør og faglige ansvarlige. Christian er udlært i 1983 og har fungere som overmontør i forskellige elvirksomhederne indtil han startede Stenild el ApS. 

Se vores video
stenild_el_1280x720