El installatør Albertslund

Er det tid til at udskifte faste installationer eller opsætte nye? Så har du fundet din lokale el installatør i Albertslund! Stenild El er et mellemstort autoriseret el-installatør firma der beskæftiger 10 elektrikere og klarer alt fra svag- og stærkstrømsinstallationer til reparationer og IT!

Igennem mere end 10 år har vi serviceret såvel private og boligforeninger som offentlige og private virksomheder med både store entreprenøropgaver og små el-installationer. Uanset hvad dine behov er, kan vi altid give dig et stærkt og konkurrencedygtigt tilbud, hvor du bl.a. er garanteret

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Hvis du gerne vil forene et sundt og komfortabelt indeklima med lavt energiforbrug – ja, så kan vi hjælpe dig! Stenild El er certificeret KNX partner og kan derfor hjælpe dig med såvel projektering og installation som service og vedligehold af intelligente elsystemer. Vi specialiserer os i opsætning af systemerne KNX og IHC. Certificeringen er din garanti for en driftssikker løsning, du kan stole på!

Læs mere om KNX og IHC på vores hjemmeside

Altid optimal projektstyring!

Igennem mange år har vi succesfuldt projekteret såvel store entreprenøropgaver som små el-installationer. Arbejde på tværs af faggrupper er en naturlig del af vores arbejde, og vi har dygtige samarbejdspartnere der kan løfte de nødvendige opgaver – fx. ifm. energivejledninger.

Den høje kvalitet i arbejdet opretholder vi vha. efteruddannelser, så vi altid kan være på forkant med de nyeste teknologier og udviklinger indenfor vores kompetenceområder. Dygtiggørelse er en naturlig del af vores identitet, så vi altid kan tilbyde dig de bedst mulige løsninger!

Har du brug for hjælp fra en autoriseret el-installatør i Albertslund? Så er det bare med at ringe til os på tlf. 38 19 12 00 eller skrive via mail el@stenild-el.dk – vi kan altid give et konkret tilbud på din opgave.