El installatør Amager

Mangler du en autoriseret el-installatør til dit arbejde på Amager? Så kan vi hjælpe dig! Stenild El har mange år på bagen som el-installatør og klarer alt fra svag- og stærkstrømsinstallationer til reparationer og IT.

Igennem årene har vi opbygget en erfaring og et knowhow indenfor projektstyring af både store entrepriser og små el-installationer, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Derfor kan vi også altid tilbyde dig et supergodt tilbud på din el-opgave, hvor du bl.a. er garanteret: 

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Som medlem af TEKNIQ’s eleftersynsordning kan vi også udføre det lovpligtige eleftersyn af din bolig i forbindelse med salg. Medlemskabet er din garanti for, at det er en autoriseret el-installatør der udfører arbejdet!

Certificeret KNX partner

Forestil dig et hjem, hvor det ikke gør noget, om du glemmer at slukke for lyset eller strygejernet; et hjem som er selvregulerende ift. dagslys, udluftning osv., så du altid sparer mest mulig energi og varme og kan komme hjem til et dejligt hjem – hver dag! Det er ikke langt ude i fremtiden, men noget der er muligt her og nu!

KNX er nemlig en intelligent bygningsinstallation, som gør det muligt at styre alle boligens enheder og anlæg, fx. lys, varme, ventilation, alarmer osv., fra en central computer. Det er et ekstremt fleksibelt system, hvor alle enheder kan udskiftes og udvides, efterhånden som dine behov ændrer sig. Hos Stenild El kan vi, som certificeret KNX partner, hjælpe dig med såvel projektering og installation som service og vedligehold af styresystemerne KNX og IHC! Vores certifikat er din garanti for 100 % driftssikre løsninger.

Læs mere om KNX og IHX på vores hjemmeside

Skal du have installeret en intelligent bygningsinstallation? Så sender vi hurtigt en el-installatør til Amager! Kontakt os på tlf. tlf. 38 19 12 00 eller via mail el@stenild-el.dk – vi ser frem til at høre fra dig!