El installatør Frederiksberg

Har du brug for at få installeret nyt anlæg eller IT? Skal du have et trukket nye kabler ifm. nybyggeri eller noget helt andet? Så er du kommet til det helt rette sted! Stenild El er din autoriserede el installatør på Frederiksberg.

Hos Stenild El kan du få hjælp til alt fra svag- og stærkstrømsinstallationer til IT og reparationer! Vi kan altid skræddersy et tilbud, der matcher dine ønsker og behov, uanset om du er privat, virksomhed, industri eller boligforening. Og du er altid garanteret en række gode fordele, fx.:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Løbende videreuddannelse og dygtiggørelse er en stor del af vores virksomhedsidentitet. På den måde kan vi nemlig levere de bedste og mest funktionelle løsninger til dig! Senest er vi fx. blevet medlem af energivejlederordningen, så vi kan rådgive dig om energibesparende tiltag til din ejendom.

Derudover er vi certificeret KNX partner, så vi kan hjælpe dig fra A til Z med såvel projektering og installation som vedligehold og service af smarte og driftssikre, intelligente bygningsinstallationer.

Læs mere om det på vores hjemmeside

Altid professionel projektledelse

Som autoriseret el-installatør er du altid garanteret professionel og intelligent projektledelse af enhver el-opgave, når du gør forretninger med os. Det er ekstremt vigtigt i dag, hvor el-arbejdet bliver mere og mere avanceret og kræver større knowhow end nogensinde før.

Vores mere end 10 år i branchen kommer dig til gode. Vi kan nemlig garantere dig de bedste og mest driftssikre løsninger.

Vil du gerne have en fremtidssikret og bæredygtig el-løsning der lever op til alle de skrappe love og bestemmelser på området? Så sender vi en autoriseret el-installatør ud til dig på Frederiksberg! Kontakt os på tlf. tlf. 38 19 12 00 eller via mail el@stenild-el.dk, og få et godt tilbud!