Din lokale El installatør København N

Skal du have installeret nyt i virksomheden eller privat? Så er Stenild El din lokale el installatør i København N! Vi klarer alt fra svag- og stærkstrømsinstallationer til reparation og IT!

Uanset om du er privat, virksomhed, boligforening eller noget helt fjerde, kan vi altid give dig et super godt tilbud, hvor du bl.a. er garanteret: 

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Mere end 10 år i branchen som autoriseret el-installatør har givet os et knowhow og en erfaring indenfor projektstyring af såvel helt store entreprenøropgaver som små el-installationer, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Det er din garanti for driftsikre løsninger, du kan stole på!

Få eleftersyn og energivejledning hos Stenild El

Det er en stor del af vores virksomhedsidentitet løbende at efteruddanne og dygtiggøre os. Ved at være up-to-date med de nyeste teknologier kan vi nemlig tilbyde dig de bedste og mest funktionelle løsninger på markedet.

I dag kan vi fx., som medlem af energivejlederordningen, tilbyde dig at rådgive om energibesparende tiltag til din bolig eller virksomhed. Derudover kan vi, som medlem af TEKNIQ’s eleftersynsordning, udføre det lovpligtige eleftersyn ifm. boligsalg.

Vi er desuden blevet certificeret KNX partner. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med såvel planlægning og installation som service og vedligehold af intelligente bygningsinstallationer som KNX og IHC.

Læs mere om det på vores hjemmeside

Skal vi sende en autoriseret el-installatør til København N? Så er det bare med at ringe til os på tlf. 38 19 12 00 eller skrive via mail el@stenild-el.dk – vi kan altid give et konkret tilbud på din opgave.