El-installatør København Ø

Mangler du en el-installatør i København Ø der kan fikse alt fra svag- og stærkstrømsinstallationer til reparation og IT? Så er du kommet til det rette sted! Stenild El er din lokale autoriserede el-installatør i København Ø.

Hos Stenild El har vi stor erfaring med projektstyring af såvel store entreprenøropgaver som små el-installationer! Uanset opgavens størrelse og type kan vi imidlertid altid give dig et godt tilbud, hvor du bl.a. er garanteret:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Igennem mere end 10 år har vi fornyet og forbedret vores kompetencer, så vi altid kan tilbyde dig de bedste og mest funktionelle løsninger. Fx. er vi blevet medlem af energivejlederordningen, så vi kan rådgive dig om energibesparende tiltag, og medlem af TEKNIQ’s el-eftersynsordning, så vi kan udføre det lovpligtige el-eftersyn i forbindelse med boligsalg!

Certificeret KNX partner

Computerstyrede el-systemer som KNX og IHC er fremtiden inden for bygningsteknologi! Det er intelligente systemer som løser alle styringsopgaver i dit hjem eller din bygning. Enheder og anlæg, som varme, ventilation, alarm, overvågning osv., kan automatiseres og styres fra en central computer. Systemerne er også selvregulerende for at optimere komfort og energibesparelse!

Som certificeret KNX partner kan vi garantere en 100 % driftsikker løsning med optimal planlægning, installation og vedligeholdelse!

Læs mere om det på vores hjemmeside

Vil du høre mere om intelligente bygningsinstallationer, eller har du brug for hjælp fra en autoriseret el-installatør i København Ø af anden grund? Så er det bare med at ringe til os på tlf. 38 19 12 00 eller skrive via mail el@stenild-el.dk – vi kan altid give et konkret tilbud på din opgave!