El installatør København V

Skal du have nye installationer til virksomheden eller hjemmet? Så er Stenild El din lokale autoriserede el-installatør i København V! Vi har mange års erfaring med alt fra svag- og stærkstrømsinstallationer til reparationer og IT!

Uanset om du er privat, virksomhed, boligforening, eller noget helt fjerde, kan vi altid give dig et skræddersyet tilbud, hvor du bl.a. er garanteret:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Der stilles store krav til moderne el-installationer, som skal leve op til strenge bestemmelser. Hos Stenild El forsøger vi derfor altid at dygtiggøre os vha. løbende efteruddannelser, så vi kan være up-to-date med den nyeste viden og teknologi. Dermed kan vi altid levere de bedste og smarteste løsninger til dig!  

Vi har bl.a. kvalificeret os til at blive certificeret KNX partner. Det betyder, at vi kan garantere den mest driftsikre løsning med gennemtænkt og intelligent planlægning, installation og service af intelligente bygningsinstallationer.

Læs mere om intelligente bygningsinstallationer på vores hjemmeside.

Altid topprofessionel projektstyring

Igennem mere end 10 år har vi, som autoriseret el-installatør, projektstyret såvel store entreprenøropgaver som små el-installationer. Vi har knowhow til at stå i spidsen for ethvert projekt – også på tværs af faggrupper.

Som medlem af energivejlederordningen kan vi fx. rådgive dig om energibesparende tiltag, og her er det ofte nødvendigt at inddrage vores samarbejdspartnere for at sikre dig den bedste og mest funktionelle løsning.

Har du brug for hjælp fra en autoriseret el-installatør i København V? Så kontakt os på tlf. 38 19 12 00 eller via mail el@stenild-el.dk, og få et konkret tilbud!