Byen bedste elektriker

 

En elektriker du kan stole på 

Stenild El er et autoriseret elektriker- og el-installatør firma med mere end 10 år på bagen. Vi er et team af 10 elektrikere med en stor passion for el-arbejde og tekniske installationer – og en særdeles veludviklet sans for design og kvalitet.

Gennem årene har vi serviceret såvel private og erhvervsvirksomheder som boligforeninger og det offentlige og opbygget et stort knowhow om alt fra svag og stærkstrømsinstallationer til belysning, varme, IT, anlæg og el-reparationer.

Store fordele til vores kunder

Vi har erfaring, knowhow og materiel til at løse de fleste elektrikeropgaver – lige fra de mindste stikkontakter til de største erhvervs- og industriinstallationer. I løbet af årene har vi opbygget en størrelse der gør, at vi altid kan garantere vores kunder lidt ekstra, f. eks:

 • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
 • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
 • Tæt kontakt gennem hele processen
 • Kyndig projektledelse

Vi sætter altid en ære i at levere elektriker arbejde af allerhøjeste kvalitet til vores kunder. Den høje kvalitet i arbejdet sikrer vi ved at være de første med nye initiativer og vha. løbende efteruddannelser af vores elektrikere, så de har kompetencerne til at løfte enhver opgave. Derudover sørger vi for, altid at være opdateret med viden om de nyeste teknologier i branchen.

Elektriker arbejde for private

Vi løser mange forskellige elektriker opgaver for vores private kunder. F. eks:

 • Reparation af gamle el-installationer og udskiftning af ledninger
 • Kontakter til strøm og lys
 • Fejlfindinger ved manglende strøm, kortslutninger osv.
 • Installation af telefon- og alarmanlæg, tilslutning af hårde hvidevarer, pumper m.fl.
 • El-besparende foranstaltninger

Ovenstående er blot et udpluk af de opgaver, vi kan løse for vores private kunder. Hvis du har en anden type elektriker-opgave, skal du ikke være bleg for at ringe til os på tlf. 38 19 12 00 – vi kan helt sikkert hjælpe dig!

Elektriker arbejde for erhvervsvirksomheder og boligforeninger

Vi har også mange erhvervsvirksomheder og boligforeninger, som vi servicerer.

Kvalitetssikring

Man ser desværre lidt for ofte i branchen, at billige elektrikere, der ikke er medlemmer af TEKNIQs garantiordning, lader kunden i stikken med halvfærdige løsninger, hvis de finder ud af undervejs, at de ikke kan leve op til kontrakten. Det kan også ske, at de jabber igennem arbejdet for at blive hurtigere færdig, hvis de arbejder på akkord.

Men det sker selvfølgelig ikke, når du gør forretninger med os – vi garanterer høj kvalitet i arbejdet hele vejen igennem.

El-arbejde kræver autorisation

El-arbejde er bestemt ikke til at spøge med! Det kan ikke blot være ekstremt farligt at rode med strøm og elektricitet, hvis man ikke er autoriseret, men det er i de fleste tilfælde også ulovligt. Det eneste el-arbejde du må udføre som privatperson, er udskiftning af eksisterende stikkontakter, lamper og afbrydere og programmering af nogle svagstrømsinstallationer. Alle faste installationer, stærkstrøm, udendørs el-arbejde og opsætning eller flytning af installationer, som stikkontakter, lamper m.fl., kræver en autoriseret elektrikers kyndige hånd. Det samme gælder alle installationer med en spænding på over 250 V.

Det skyldes ikke blot sikkerhedshensyn, men også at der eksisterer en lang række love og regler man skal kende som elektriker for at få lov til at rode med el-installationerne. Men det behøver hverken koste en formue eller tage særlig lang tid, blot fordi du ikke må klare det selv.

Hos Stenild El rykker vi nemlig hurtigt ud, når du har brug for det og klarer altid arbejdet til en rimelig pris

Få en energivejledning

Hos Stenild El er vi uddannede til at vejlede dig om energibesparende tiltag til din bolig, erhvervsvirksomhed eller boligforening. Vi er også medlemmer af energivejlederordningen, så vi altid kan være opdateret med de nyeste løsninger inden for energieffektivisering. F.eks kan vi vejlede omkring:

 • lavere varmeregning
 • højere boligværdi
 • helhedsorienteret vejledning om energirenovering

Hvis vi ikke finder nogle muligheder for at energioptimere har du vores ord for, at din bolig er i energimæssig perfekt stand.

Kontakt os allerede i dag

Har du brug for en autoriseret elektriker i dit nærområde? Så kontakt os ved at ringe på tlf. 38 19 12 00 eller via mail kontakt@stenild-el.dk. I akutte tilfælde kan vi rykke ud med et øjebliks varsel – vi ser frem til at høre fra dig!