Elektriker Albertslund 2620

 

Driller ledningerne, eller er strømmen gået? Virker kommunikationsteknikken ikke i firmaet, eller skal I have installeret nyt? Så er Stenild El din autoriserede elektriker i Albertslund der hurtigt kan hjælpe!

Igennem 10 år har vi opbygget et stort knowhow om alt fra kommunikations- til installationsteknik og kan derfor hjælpe dig med stort set alle opgaver! Og uanset om du er privat, erhvervsvirksomhed, boligforening eller noget helt fjerde, kan vi altid give dig et godt tilbud, hvor du bl.a. er garanteret:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Hvis du har et grønt image, du gerne vil forsvare, eller ønsker et mere moderne og energibesparende hjem, er vi også den helt rette samarbejdspartner! Som medlem af energivejlederordningen kan vi nemlig rådgive dig om energibesparende tiltag til din bolig. Det kan fx. være i form af intelligent bygningsautomatik, KNX eller IHC, som vi er certificerede til at installere og programmere.

Læs mere om KNX og IHC på vores hjemmeside.

Autoriseret elektriker – din garanti

Som medlem af TEKNIQs garantiordning er du helt sikker på, at det altid er en autoriseret elektriker der udfører el-arbejdet, når du gør forretninger med os.

Vha. løbende efter- og videreuddannelse sørger vi desuden for altid at holde os opdateret med den nyeste viden og teknologi i branchen. På den måde kan vi altid lave de bedste el-løsninger med udgangspunkt i den mest moderne viden og teknologi til dig. Det er også din garanti for kvalitet.

Skal du have hjælp fra en autoriseret elektriker i Albertslund? Så kontakt os på tlf. 38 19 12 00 eller via mail el@stenild-el.dk.