Elektriker på Amager

 

Er strømmen gået på arbejdspladsen eller derhjemme? Skal du have opsat nye installationer eller programmeret nyt computersystem? Så er du kommet til det rette sted! Stenild El er nemlig din autoriserede elektriker på Amager.

Efter mere end 10 år i branchen har vi opbygget et stort knowhow, der gør os i stand til at tilbyde dig lidt ekstra, fx.

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Som medlem af energivejlederordningen er vi autoriserede til at vejlede om energibesparende tiltag til din bolig eller arbejdsplads samt levere konkrete løsninger på tværs af faggrupper. En energibesparende løsning kan fx. være intelligent bygningsinstallation, fx. KNX eller IHC, som vi kan hjælpe med at opsætte, hvis du ønsker det.

Læs mere om KNX og IHC på vores hjemmeside

Kvalitetssikring på arbejdet

Hos Stenild El snakker vi ikke blot om kvalitet, vi forsøger også at garantere den! Derfor er vi bl.a. medlemmer af TEKNIQ. Det er din garanti for, at det altid er en autoriseret elektriker der roder med ledningerne, når du ringer til os.

Derudover sørger vi for at efteruddanne os løbende, så vi altid kan være blandt de første i landet med nytænkende og innovative el-løsninger samt altid leve op til vores egne høje kvalitetskrav.

Har du brug for en autoriseret elektriker på Amager der hurtigt kan rykke ud og løse dit problem? Så kontakt os på tlf. 38 19 12 00 eller via mail el@stenild-el.dk, og få skræddersyet et tilbud!