Elektriker Ballerup 2750

 

 

Er strømmen pludselig gået? Driller de trådløse systemer, eller skal du have installeret nyt på arbejdspladsen eller derhjemme? Uanset hvad er du i hvert fald kommet til det rette sted! Stenild El er nemlig din autoriserede elektriker i Ballerup, som løser alle el-opgaver (store som små) – lige fra de mindste stikkontakter til de største installationer.

Hos Stenild El kan du altid få et skræddersyet og særdeles konkurrencedygtigt tilbud, uanset om du er privat, erhvervsvirksomhed, boligforening eller noget helt fjerde, hvor du bl.a. er garanteret: 

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Som medlem af energivejlederordningen kan vi desuden rådgive dig om energioptimerende tiltag til din bolig eller din arbejdsplads, og derved hjælpe dig med at styrke dit grønne image, spare penge på el- og varmeregningen og meget mere!

Få de nyeste og bedste el-løsninger

Efter mere end 10 år i branchen har vi opbygget et stort knowhow og en erfaring, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Men udviklingen indenfor branchen er ekstremt hurtig og derfor sørger vi løbende for at videre- og efteruddanne os, så vi altid kan tilbyde dig den bedste og mest funktionelle løsning og altid med udgangspunkt i den nyeste viden og teknologi!

Fx. har vi specialiseret os indenfor intelligent bygningsautomatik (IBI), der styrer regulering, overvågning, indeklima osv. Derfor kan vi hjælpe dig fra A til Z med såvel planlægning og installation som eftersyn og service af de intelligente elsystemer KNX og IHC.

Læs mere om det på vores hjemmeside.

Har du brug for hjælp fra en elektriker i Ballerup der kan klare lidt af hvert? Så ring til os på tlf. 38 19 12 00, eller skriv via mail el@stenild-el.dk