Elektriker Brønshøj 2700

 

Skal du have trukket ledninger til en ny stikkontakt, eller har du brug for hjælp til mere avanceret elektronik? Så er Stenild El din autoriserede elektriker i Brønshøj! Hos os får du professionelle løsninger på store som små el-opgaver – lige fra de mindste stikkontakter til installation af intelligente styresystemer!

Uanset om du er privat, erhvervsvirksomhed, boligforening, eller noget helt fjerde, kan vi altid give dig et skræddersyet tilbud med lidt ekstra god service, bl.a.:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Du kan altid vide dig sikker på at få en intelligent el-løsning med udgangspunkt i den nyeste viden, når du gør forretninger med os. Efteruddannelse indenfor alle relevante områder er nemlig én af vores helt centrale værdier, så vi kan tilbyde dig de bedste og mest moderne løsninger. Derfor er vi i dag blevet medlemmer af både el-eftersynsordningen og energivejlederordningen, så vi kan vejlede dig om energibesparende tiltag til din bolig, udføre eleftersyn og meget mere.

Du er garanteret høj kvalitet hos os

Hos Stenild El snakker vi ikke bare om kvalitet – vi garanterer den! Som medlem af TEKNIQ’s garantiordning kan du fx. være sikker på, at det altid er en autoriseret elektriker der udfører arbejdet.

Derudover har vi et KLS (kvalitets-ledelses-system), som vi hvert halve år gennemgår internt hos Stenild EL. Det betyder, at alle i firmaet altid er informeret om eventuelle ændringer i firmaet. Det skaber sikkerhed og tryghed og er din garanti for, at elektrikeren har hovedet med sig, når han udfører dit arbejde!

Skal du have professionel elektriker-hjælp i Brønshøj? Så ring til os på tlf. 38 19 12 00 eller skriv via mail el@stenild-el.dk.