Akut elektriker i København?

 

Har du brug for en god elektriker i København city der kan tage sig af alt fra svag- og stærkstrømsinstallationer til IT, belysning, varme og intelligente bygningsinstallationer? Så er du kommet til det rette sted! Stenild El beskæftiger nemlig 10 veluddannede og kompetente elektrikere der rykker ud med det samme.

Vi er et elektriker firma i vækst med mere end 10 års erfaring i branchen. Gennem årene har vi løst opgaver om alt fra installations- til kommunikationsteknik for såvel private som erhvervsvirksomheder og boligforeninger. Vores brede erfaring og knowhow er noget, de færreste af vores konkurrenter i branchen kan matche. Derfor kan vi også tilbyde bedre service end de fleste, fx:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Hvis du ønsker det, kan vi, som medlemmer af energivejlederordningen, også vejlede om energibesparende tiltag til din bolig erhvervsvirksomhed eller boligforening og klare det lovpligtige eleftersyn i forbindelse med boligsalg.

El-arbejde er IKKE gør-det-selv

Elektricitet er ikke noget at spøge med!

Det kan være ekstremt farligt at rode med ledningerne selv, i de fleste tilfælde, er det faktisk også ulovligt! Det eneste, du må lave som privatperson, er faktisk at udskifte eksisterende stikkontakter, afbrydere og lamper. Alt hvad der hedder faste installationer, udendørs el-arbejde, opsætning og flytning af installationer og arbejde med mere end 250 V er autorisationskrævende arbejde.

Men det behøver ikke koste en formue at få en autoriseret elektriker i København K hjem til dig! Kontakt os på tlf. 38 19 12 00 eller skriv via mail el@stenild-el.dk, og få et konkurrencedygtigt tilbud!