Elektriker Frederiksberg – Din sikkerhed

 

Søger du en autoriseret elektriker på Frederiksberg? Så er du kommet til det rette sted! Stenild El er nemlig et mellemstort firma, der består af 10 passionerede elektrikere, som kan hjælpe dig med alle slags el-opgaver – lige fra opsætning af stikkontakter til installation og programmering af intelligente styringssystemer!

Vi arbejder både for private, erhvervsvirksomheder og boligforeninger og kan altid garantere dig lidt ekstra, bl.a.:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Som medlemmer af energivejlederordningen kan vi vejlede omkring energibesparende tiltag og renoveringer og oven i købet hjælpe med at udføre de energibesparende tiltag. Fx. specialiserer vi os i installation og programmering af intelligente bygningsinstallationer med KNX og IHC.Læs mere om det på vores hjemmeside.

Garanteret høj kvalitet i arbejdet

El-arbejde er IKKE et fornuftigt sted at spare! Det kan nemlig betyde, at du ender med en halvfærdig, halvdårlig eller ligefrem farlig og ulovlig løsning. Det kan fx. være tilfældet, hvis en elektriker arbejder på akkord og jabber sig igennem arbejdet, ikke er medlem af en garantiordning e.l.

Du er imidlertid garanteret høj kvalitet, når du gør forretninger med os! Vi sørger nemlig løbende for at efteruddanne os og opsøge ny viden, så vi altid kan levere de bedste, smarteste og mest moderne løsninger til dig – uanset hvilken elektriker-opgave du skal have løst.

Skal du have professionel hjælp fra en autoriseret elektriker på Frederiksberg? Så kontakt os på tlf. tlf. 38 19 12 00 eller via mail el@stenild-el.dk, og få et konkurrencedygtigt tilbud!