Elektriker Glostrup 2600

 

Har du brug for en autoriseret elektriker i Glostrup der hurtigt kan rykke ud og tage hånd om dit el-arbejde? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos Stenild El finder du nemlig 10 passionerede elektrikere der brænder for at løse din el-løsning!

Igennem mere end 10 år i elektriker-branchen har vi opbygget en erfaring og et knowhow, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Men hos Stenild El hviler vi ikke bare på erfaringen. Vha. løbende efter- og videreuddanne os, sørger vi for altid at være i stand til at tilbyde dig de bedste og mest funktionelle løsninger med udgangspunkt i den nyeste teknologi og viden!

Uanset om du er privat, erhvervsvirksomhed, boligforening, eller noget fjerde, kan vi altid skræddersy et tilbud til dig, hvor du er garanteret:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Som medlemmer af  el-eftersynsordningen og energivejlederordningen kan vi desuden vejlede dig om energibesparende tiltag til din bolig og udarbejde det obligatoriske eleftersyn i forbindelse med boligsalg.

Overlad roligt el-arbejdet til os

Strøm og elektricitet er ikke til at spøge med! Derfor er det helt afgørende, at tingene bliver udført ordentligt. Hvis du hyrer en billig leverandør, kan du risikere, at elektrikeren jabber sig igennem arbejdet, fordi han arbejder på akkord, men den slags skal du ikke bekymre dig om den slags.

Vi tager os nemlig altid god til arbejdet. Som medlem af TEKNIQ, kan du desuden vide dig sikker på, at det er en autoriseret elektriker der udfører arbejde.

Få en autoriseret elektriker i Glostrup hjem til dig! Kontakt os på tlf. 38 19 12 00 eller via mail el@stenild-el.dk, og få et konkurrencedygtigt tilbud.