Elektriker Hellerup 2900

 

Er strømmen gået? Eller skal du have klaret kommunikations- eller installationsteknik på din virksomhed? Så er du kommet til det helt rette sted! Stenild El er nemlig din lokale autoriserede elektriker i Hellerup!

Vi er et mellemstort elektrikerfirma bestående af 10 elektrikere der brænder for den gode kundeservice og altid står klar til at skræddersy et supergodt tilbud til dig med en række gode fordele, bl.a.:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Som certificeret KNX partner kan vi desuden hjælpe dig fra A til Z med såvel planlægning og installation som service og eftersyn af intelligente el-systemer, som KNX og IHC, til din bolig eller virksomhed. Det kan du læse meget mere om på vores hjemmeside!

Altid høj kvalitet i el-arbejdet

Du er altid garanteret veludført og professionelt el-arbejde, når du gør forretninger med os! Vores medlemskab af TEKNIQ er bl.a. din garanti for, at det er en autoriseret elektriker der kommer ud til dig, men vi gør også endnu mere for at sikre den høje kvalitet!

Fx. sørger vi løbende for at efteruddanne os, så vi altid er i stand til at møde dine krav og behov. Senest er blevet medlem af energivejlederordningen, så vi kan rådgive dig om energibesparende tiltag. Efteruddannelse er nemlig en vigtig del af vores vision om at være først  med innovative og funktionelle løsninger!

Stenild er nemlig din nærmeste og bedste elektriker i Hellerup! Vi rykker ud med øjeblikkelig varsel, når du har brug for hjælp! Kontakt os på tlf. 38 19 12 00, eller skriv via mail el@stenild-el.dk, og modtag et tilbud på din opgave!