Elektriker Herlev 2730

 

Har du brug for akut hjælp til noget el-arbejde i dit nærområde? Så kan du være helt rolig – Stenild El er autoriseret elektriker i Herlev og blot et hurtigt telefonopkald væk! Vi rykker ud med et øjebliks varsel, når du har brug for hjælp!

Vi er et mellemstort elektriker firma med lidt over 10 år på bagen i elektrikerbranchen. Igennem årene har vi opbygget en erfaring og et knowhow der gør os i stand til at løse de fleste el-opgaver – lige fra de mindste stikkontakter til de største el-installationer.

Dig (uanset om du er privat eller virksomheder) kan vi også altid tilbyde lidt ekstra god service, fx.:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Hos os er du altid garanteret den høje kvalitet! Vores medlemskab af TEKNIQ er fx. din garanti for, at det er en 100 % autoriseret elektriker der udfører dit el-arbejde, men der er heller ikke nogle i firmaet, der arbejder på akkord – vi tager os altid god tid til at gøre tingene ordentligt!

Få vejledning om energibesparelse

Stenild El er en flok passionerede elektrikere og installatører der brænder for vores fag. Derfor sætter vi også en ære i at efter- og videreuddanne os, så vi altid kan tilbyde dig den bedste og mest funktionelle el-løsning.

Fx. er vi uddannede til at vejlede dig om energibesparende tiltag til din bolig, så du kan få:

  • En lavere varmeregning
  • En højere boligværdi
  • Helhedsorienteret vejledning om energirenovering

Skal du have en autoriseret elektriker i Herlev til at udføre noget el-arbejde? Så kontakt os på tlf. 38 19 12 00, eller skriv via mail el@stenild-el.dk – vi kan altid give dig et konkret tilbud på din opgave!