Elektriker Lyngby 2800

 

Har du brug for en autoriseret elektriker i Lyngby? Så er Stenild El det helt rette valg! Vi er et mellemstort firma bestående af 10 elektrikere med en brændende passion for elektrikerfaget og høj kundeservice.

Igennem mere end 10 år i branchen har vi opbygget en erfaring og et knowhow, som de færreste af vores konkurrenter i branchen kan matche! Vi kan også altid skræddersy et tilbud til dig, hvor du er garanteret lidt ekstra god service, bl.a..:

Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning

Mulighed for udarbejdelse af energirapport

Tæt kontakt gennem hele processen

Kyndig projektledelse

Hvis du ønsker det, kan vi, som nyligt medlem af energivejlederordningen, rådgive dig om energibesparende tiltag til din bolig eller virksomhed! Det er nemlig en central del af vores identitet at efteruddanne os, så vi kan altid kan tilbyde dig de bedste og mest innovative el-løsninger.

Vi løser alle elektrikeropgaver

Vi har igennem årene opbygget en bred erfaring og et stort knowhow inden for elektrikerfaget, som gør os i stand til at løse langt de fleste opgaver for vores kunder (som regel private, erhvervsvirksomheder og boligforeninger). Fx. kan vi klare:

  • Reparation af gamle el-installationer og udskiftning af ledninger
  • Kontakter til strøm og lys
  • Fejlfindinger ved manglende strøm, kortslutninger osv.
  • Installation af telefon- og alarmanlæg, tilslutning af hårde hvidevarer, pumper m.fl.
  • El-besparende foranstaltninger
  • Installation og programmering af intelligent bygningsinstallation, KNX eller IHC
  • Installation og vedligehold af computerstyrede elsystemer

Ovenstående er naturligvis bare et udpluk af, hvad vi kan hjælpe dig med! Hvis du har en opgave der ligger uden for vores kompetenceområde, har vi også dygtige samarbejdspartnere, så vi kan arbejde på tværs af faggrupper i større entrepriser!

Skal du have hjælp fra en autoriseret elektriker i Lyngby? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 38 19 12 00 eller via mail el@stenild-el.dk!