Elektriker på Nørrebro 2200

Er der gået en sikring i huset? Skal der trækkes nye kabler og ledninger i hjemmet, eller skal du have installeret ny software til virksomhedens computere? I så fald har du brug for hjælp fra en autoriseret elektriker i København N!

Stenild El er et sammentømret team bestående af 10 elektrikere, der brænder for elektrikerfaget og den høje kundeservice! Vi tilbyder alle vores kunder, private, erhvervsvirksomheder, boligforeninger m.fl., at løse alle elektriker-opgaver – lige fra opsætning af nye stikkontakter til programmering og installation af computerstyrede el-systemer.

Hos os kan du altid få et godt tilbud med en række fordele, fx.:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Som medlem af TEKNIQ’s eleftersynsordning kan vi desuden klare det lovpligtige eftersyn ifm. boligsalg.

Få rådgivning om energibesparelse

Løbende dygtiggørelse er en vigtig del af vores identitet. Derfor er vi fx. blevet medlem af energivejlederordningen, så vi kan tilbyde dig rådgivning om energibesparende tiltag til din bolig eller virksomhed. Et vigtigt element i denne energibesparelse kan fx. være installation af intelligent bygningsautomatik, som KNX eller IHC, ifm. en renovering eller ombygning. Det kan både lette din hverdag, samtidig med at du slår et slag for miljøet og dit eget grønne image.

Skal du have hjælp fra en autoriseret elektriker i København N? Så kontakt os på tlf. 38 19 12 00 eller skriv via mail el@stenild-el.dk – i akutte tilfælde kan vi rykke ud og tage os af din el-opgave med et øjebliks varsel!