Elektriker Rødovre 2610

 

Har du brug for en dygtig elektriker i Rødovre der kan klare store som små el-opgaver – lige fra de mindste stikkontakter til de største erhvervs- og industriinstallationer? Så er du kommet til det rette sted!

Stenild El er autoriseret elektriker og kan altid garantere dig et professionelt udført arbejde og ekstra god service – fx.:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Og det er ikke bare tomme ord, når vi snakker om kvalitet og tillid. Ved løbende at efteruddanne og dygtiggøre os selv med den nyeste viden indenfor vores kompetenceområder, kan vi garantere dig en moderne og funktionel løsning – hver gang! Fx. kan vi installere og programmere intelligente styringssystemer, som KNX og IHC, der kan gøre dit hverdagsliv lettere og give dig store besparelser på elregningen!

Din lokale autoriserede elektriker i Rødovre

I langt de fleste tilfælde er det nødvendigt at få hjælp fra en autoriseret elektriker for at klare opgaverne med strøm og elektricitet. Der er nemlig en lang række love og regler på området og sikkerhedsstyrelsen har meget strenge regler for, hvad du må udføre som privatperson, og hvad der er autorisationskrævende arbejde!

Faktisk er det eneste el-arbejde, du må gøre selv at udskifte eksisterende stikkontakter, afbrydere og lamper samt programmere nogle svagstrømsinstallationer. Stort set alle andre opgaver, der har med strøm og elektricitet, at gøre, kræver, at det er en autoriseret elektriker der udfører arbejdet.

Derfor er vores professionelle hjælp altid kun et opkald væk! Kontakt os på tlf. tlf. 38 19 12 00 eller via mail el@stenild-el.dk – vi kan hurtigt rykke ud og løse din el-opgave.