Elektriker Søborg 2860

 

Søger du en autoriseret elektriker i Søborg? Så behøver du ikke lede længere! Stenild El er nemlig din lokale elektriker der klarer alt fra de mindste fejlfindinger og stikkontakter til de største installationer.

Hos Stenild El kan vi rykke ud med meget kort varsel i akutte situationer og altid til meget rimelige priser! Uanset om du er privat, virksomhed, forening eller fra det offentlige, kan vi altid give dig et supergodt tilbud på lige præcis din opgave, hvor du altid kan forvente dig lidt ekstra, fx.:

Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning

Mulighed for udarbejdelse af energirapport

Tæt kontakt gennem hele processen

Kyndig projektledelse

Du får altid de nyeste og mest innovative løsninger, når du gør forretninger med os. Løbende efteruddannelse er nemlig en central del af vores identitet. Det sikrer, at vi altid er i stand til at yde dig de bedste, nyeste og mest innovative løsninger i overensstemmelse med alle love og bestemmelser.

Du kan også få en energivejledning hos os

Som medlem af energivejlederordningen kan vi vejlede dig om de nyeste løsninger inden for energieffektivisering, fx. om:

  • lavere varmeregning
  • højere boligværdi
  • helhedsorienteret vejledning om energirenovering

En løsning der kan give dig store besparelser på el- og varmeregningen er fx. intelligent bygningsautomatik, som KNX og IHC. Som certificeret KNX partner kan vi hjælpe dig fra A til Z med såvel planlægning og installation som service og eftersyn.

Få en autoriseret elektriker fra Stenild El hjem til dig i Søborg! Kontakt os på tlf. 38 19 12 00 eller skriv via mail el@stenild-el.dk, hvis du vil høre mere!