Elektriker Valby 2500

 

Skal du have autoriseret elektriker-hjælp i Valby? Så er Stenild El det helt rette valg! Vi er et lille elektriker-firma bestående af 10 elektrikere med kapacitet og knowhow til at klare såvel store som små el-opgaver.

Igennem mere end 10 år i branchen har vi opbygget en stor erfaring med elektrikeropgaver for både private, erhvervsvirksomheder og boligforeninger og kan altid tilbyde dig lidt ekstra, fx.:

  • Kvalitetssikring – bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Mulighed for udarbejdelse af energirapport
  • Tæt kontakt gennem hele processen
  • Kyndig projektledelse

Som medlem af energivejlederordningen kan vi vejlede dig omkring de nyeste og smarteste løsninger inden for energieffektivisering og -renovering, så du kan få en lavere varmeregning og en højere boligværdi. I forbindelse med boligsalg kan vi også klare det obligatoriske eleftersyn.

Altid moderne og funktionelle løsninger

Vi opretholder den højest mulige kvalitet i arbejdet ved løbende at efteruddanne vores elektrikere og altid holde os opdateret med den nyeste viden indenfor alle vores kompetenceområder. I dag er vi fx. blandt de førende i Danmark indenfor installation og programmering af intelligent bygningsinstallation som KNX og IHC, men klarer også hurtigt og effektivt almindelige elektrikeropgaver, som reparationer, fejlfindinger, kontakter og forskellige installationer.

Hvis du er privat, erhvervsvirksomhed eller boligforening der søger en kvalitetsbevidst og autoriseret elektriker i Valby – ja, så er Stenild El det rette valg!

Kontakt os hurtigst muligt på tlf. tlf. 38 19 12 00 eller via mail el@stenild-el.dk – vi kan helt sikkert give dig et godt og konkurrencedygtigt tilbud på din elektriker-opgave.